Till Helge Helgons förstasidaVad är det här???

Viktor är en kille som är elva år. Han har en mamma, en pappa, tre lillebrorsor och framför allt en morbror som heter Filip och som ofta inte har nåt bättre för sig än att leka. Finns det förresten nåt bättre?

Filip var så smart att han gav sin pappa en digitalkamera i födelsedagspresent. Pappan har knappt använt den men Viktor och Filip har den jämt och knäpper bilder och gör animerade filmer. Det blir lite annat också, tecknade serier och sånt. Och eftersom Filip gillar att jobba med datorer kan han förstås inte låta bli att lägga ut allt detta skräp på Internet så att alla kan se det. Det är inte så många som tittar men det räcker med att Viktors och Filips kompisar tittar in då och då för att det skall vara kul. Sen skadar det förstås inte om 300.000 barn som tittar på Vintergatan på TV tittar in!

En grej som Filip tycker är viktig är att han gör den här webbplatsen för att det är kul och inte för att tjäna pengar. Därför slipper du reklam och sånt när du surfar här.

Du får gärna skriva till oss! Använd den här adressen:

Du kan också läsa lite mer på Viktors och Filips hemsidor, men vänta med det tills du har tittat klart på Helge Helgons, för den är finare.